۱۸ بهمن ۱۳۹۰، ۸:۳۲

جدحفصیان خبر داد:

شهرستان تنگستان میزبان زنبورداران کشور

شهرستان تنگستان میزبان زنبورداران کشور

تنگستان - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنگستان گفت: شهرستان تنگستان از زنبورداران کشور میزبانی می‌کند.

سید جاسم جدحفصیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آب و هوای مناسب و وجود مناطق کوهستانی و دشتهای سرسبز شهرستان تنگستان هر ساله شاهد حضور تعداد بسیار زیادی از زنبورداران کشور هستیم.

وی ادامه داد: به منظور حضور 35 زنبوردار مهاجر از سراسر کشور مجوز صادر شده است. اغلب این زنبورداران از استان اصفهان به این شهرستان می‌آیند و دارای هفت هزار کندو هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنگستان به حضور 13 زنبوردار در حال حاضر در شهرستان تنگستان اشاره کرد و افزود: این زنبورداران با دو هزار و 500 کندو در نقاط مختلف شهرستان تنگستان ساکن شده‌اند.

وی ادامه داد: سالانه بیش از 95 تن عسل طبیعی از سوی زنبورداران بومی و مهاجر در شهرستان تنگستان تولید می‌شود که 37 تن از این حجم توسط زنبورداران بومی شهرستان تنگستان تولید می‌شود.

جدحفصیان اضافه کرد: تلاش بسیار زیادی خواهیم کرد تا بتوانیم میزبان مناسبی برای زنبوردارانی باشیم که از نقاط مختلف کشور به این شهرستان می‌آیند و این زنبورداران بتوانند به خوبی فعالیتها خود را انجام دهند.

وی در ادامه با اشاره به 14 واحد مرغداری در شهرستان تنگستان ادامه داد: بیش از دو هزار و 345 تن گوشت مرغ سالانه در شهرستان تنگستان توسط این واحدهای مرغداری تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنگستان از تلاش این اداره برای ارائه خدمات مناسب به کشاورزان و دامداران در این شهرستان خبر داد و افزود: کارهای زیادی از سوی این اداره برای کشاورزان انجام شده و امیدواریم شاهد شکوفایی صنعت کشاورزی و دا‌مپروری در این شهرستان باشیم.

کد مطلب 1527642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha